Peněžní multiplikátor a měnový vývoj v ČR - Holub, Tomáš
Základné problémy menovej politiky. Pojem a teoretický popis peňažného multiplikátora. Rezervy bankového sektora (povinné minimálne rezervy, voľné rezervy). Menový vývoj v ČR. Ekonometrická analýza a jej závery.