Vztah mezi vývojem peněžní zásoby a vývojem inflací v l. 1993-96. 2 - Guba, M.
Pokračovanie príspevku z č. 3/97. Dátové a metodologické vymedzenie analýzy, ktorá vychádza z vývoja indexu spotrebiteľských cien a peňažnej zásoby. Výsledky analýzy.