Švédske kráľovstvo História a súčasnosť švédskej meny - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Švédskeho kráľovstva: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, menové informácie, história štátu, história meny. Motívy švédskych bankoviek.