Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem. Neústupčiví akcionári v Jacobs Suchard Figare sa presúvajú z rokovacích miestností do súdnych siení. BCP Bratislava. RM-Systém Slovakia. Aukčná cena dlhopisu Fondu národného majetku SR neklesne pod 8126 korún. Slovenská kreditná banka úspešne prekonáva problémy. Akcie v Moskve a vo Varšave klesajú, obavy rastú. Komodity na svetových trhoch - zlato, striebro, farebné kovy, ropa.