Investovanie do cenných papierov
Základná forma investovania - investovanie do cenných papierov. Pojem akcia. Akcionár a jeho práva. Zdaňovanie dividend a kapitálových výnosov. Iné cenné papiere: dlhopisy, podielové listy, vkladové listy.