Japonské brokerské firmy pod taktovkou veľkej štvorky Príloha Hospodárskych novín - Baláž, Vladimír
Osobitosti súčasnej podoby odvetvia cenných papierov v Japonsku. Koniec zlatých čias japonských brokerov r. 1990. Špecifické črty japonského trhu brokerských firiem. Finančná reforma a budúcnosť brokerských firiem. Hlavné ukazovatele firiem "veľkej štvorky" vo finančnom roku 1996/1997.