Praktické využitie derivátov na slovenskom peňažnom a devízovom trhu - Lancz, M.
Využitie derivátov na slovenskom devízovom trhu. Spotové menové operácie. Opcie, kúpa a predaj. Poistenie kurzov iných mien voči slovenskej korune. Tatra Profit Forward - produkt Tatry banky. Využitie derivátov na slovenskom devízovom trhu. Produkt forward-forward. FRA- Forward Rate Agreement. Úrokové opcie. Interest rape cap. Interest rate floor.