Změny makroekonomických veličin a akciové kurzy - Musílek, Petr
Vzťah medzi zmenami niektorých makroekonomických veličín (HDP, inflácia, úrokové miery, ponuka peňazí, pohyby zahraničného kapitálu) a správaním akciových kurzov. Mechanizmus fungovania akciového trhu a vplyv jednotlivých makroekonomických veličín na zmenu akciových kurzov na základe Keranovho modelu.