Řízení portfolia obligací - Janoušek, V.
Metóda riadenia portfólií obligácií. Časová štruktúra úrokových sadzieb. Teória očakávania a preferencia likvidity. Výpočet aktuálnej tržnej hodnoty obligácie. Hodnoty spotovej výnosovej krivky.