Aktuálne tendencie vo vývoji hospodárstva Bulharska Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Aktuálny vývoj bulharskej ekonomiky podľa analýzy vývoja makroekonomických ukazovateľov r. 1996. Monitor hospodárskeho vývoja Bulharska. Vývoj konjunkturálnych tendencií. Vývoj miery využitia výrobných kapacít.