Pohľad na aktuálny hospodársky vývoj vo Veľkej Británii Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Analýza vývoja základných makroekonomických údajov vo Veľkej Británii na základe uzavretých údajov 3. štvrťroka 1996 a stručná prognóza ich ďalšieho vývoja na r. 1997.