Rizika a šance - Remčukov, K.
Hospodárska situácia v Rusku. Transformácia Ruska. Základné rysy trhovej ekonomiky. Vytváranie mocenských centier. Hlavné rysy ekonomiky fyzických osôb. Potenciálne riziká pre zahraničných investorov. Rozpočet a makroekonomické riziká. Mimoekonomické riziká.