Účinnosť opatrení vlád - Malejčík, A.
Riziká "ekonomického balíka" v Českej a Slovenskej republike. Ekonomické opatrenia, ktoré prijala česká a čiastočne aj slovenská vláda. Ich príčiny a opodstatnenosť pre optimálny chod hospodárstva. Zníženie deficitu štátneho rozpočtu. Spomalenie tempa hospodárskeho rastu. Inflačné tlaky. Odvetné opatrenia slovenskej vlády.