Poslanecký prieskum vo Fonde národného majetku SR sa skončil množstvom nezodpovedaných otázok - Palko, F.
Poslanecký prieskum opozičných poslancov NR SR vo FNM SR v marci 1997. Cieľ prieskumu - dodržiavanie nálezov Ústavného súdu SR, kontrolné mechanizmy FNM a jeho likvidita. Výsledky prieskumu. Stanovisko FNM SR k poslaneckému prieskumu.