Kvalita potravín a potravinové právo - Karkalíková, Marta
Kvalita potravín a vlastnosti, ktoré ju ovplyvňujú. Súčasný vývoj legislatívy v oblasti kvality potravín. Charakteristika novej právnej úpravy - zákona o potravinách na Slovensku. Potravinový kódex SR. Potravinové právo krajín EÚ.