Niektoré tendencie vo vývoji priemyslu v SR Príloha Hospodárskych novín
Zhodnotenie vývoja priemyslu SR prostredníctvom vývoja výroby tovaru za posledných 12 mesiacov. Vývoj spracovateľského priemyslu a výroby a rozvodu elektriny a plynu. Vývoj výroby kovov a výroby kovových výrobkov v SR.