Ťažba a spracovanie nerastných surovín Analýza odvetvia
Ťažba a spracovanie nerastných surovín vrátane huníctva železa a farebných kovov sa na celkovej priemyselnej produkcii podieľa 20 percentami. Situácia v ťažbe nerastných surovín. Porovnanie celotrhového indexu SAX a odvetvového indexu SIP - TS. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného sektora: Oravské ferozliatinárske závody, a. s. Istebné, VSŽ, a. s. Košice, Drôtovňa, a. s. Hlohovec, Nafta, a. s. Gbely.