Obchod a služby - tretí sektor Analýza odvetvia
Obchod a služby - tretí sektor - patria k indikátorom vývoja ekonomiky. Vývoj v odvetví je determinovaný ekonomickou úrovňou obyvateľstva. Vývoj odvetvového indexu SIP - Obchod a služby. Základné údaje o spoločnostiach analyzovaného sektora: Ski Jasná, a. s. Demänovská Dolina, Incheba, a. s. Bratislava, Chirana Export - Import, a. s. Piešťany, Eurocamp FICC, a. s. Tatranská Lomnica.