Chorvátsky turizmus zrýchľuje obrátky - Kuminiaková, V.
Životaschopnosť a vytrvalosť chorvátskeho cestovného ruchu. Turistické produkty Chorvátska v ponukách najväčších svetových touroperátorov. V tomto roku by sa chcelo Chorvátsko priblížiť k štatistickým ukazovateľom z predvojnového obdobia. Obnova hotelov a služieb cestovného ruchu. Obnovenie vlakového spojenia severu s juhom a leteckej dopravy. Budovanie a rekonštrukcia diaľničnej a cestnej siete v Chorvátsku.