Slovenské cestovné kancelárie chcú vylúčiť nekalú konkurenciu - Kuminiaková, V.
Slovenská asociácia cestovných kancelárií (SACK) - združuje 144 členov vrátane všetkých významných subjektov tohto druhu v rámci slovenského turizmu.Funkcie touroperátorov a predajcov. Tri druhy zmlúv na uzatváranie obchodných vzťahov. SACK razantnejšia v oblasti ochrany spotrebiteľa. Typové zmluvy a ich funkcia.