Trendy vo využívaní Internetu a on-line médií v cestovnom ruchu - Červenka, M.
Berlín 1997 - kongres Elektronika v turistike na Medzinárodnej burze cestovného ruchu. Hlavná téma - Internet a jeho využitie v cestovnom ruchu. Význam Internetu pre turistiku - zdroj informácií, komunikačný a marketingový nástroj na styk s klientom. Ohrozenie cestovných kancelárií ako sprostredkovateľa služieb v turizme. Budúcnosť cestovných kancelárií. Produkty a projekty Internetu pre cestovný ruch.