V tohtoročnom štátnom rozpočte prostriedky na podporný program rozvoja cestovného ruchu chýbajú - Obdržálek, Vladimír
Zámery programu rozvoja cestovného ruchu na Slovensku vyhláseného v r.1991. Program bol dvakrát aktualizovaný, naposledy v januári 1996. Podpora niektorých projektov, zľavnenie úverov. Podmienky získania podpory. Nevyhnutnosť modernizácie infraštruktúry.