Riziká a dôsledky cenovej regulácie - Zemanovičová, Daniela
Ceny ako kľúčový atribút trhu. Riziká cenovej regulácie. Nedostatočne rozvinuté konkurenčné prostredie ako argument pre reguláciu. Legislatívne úpravy. Problémy, ktoré môže vyvolať aplikácia nových cenových predpisov.