Slovenský trh sa oproti českému vyznačuje pomerne výraznou uzatvorenosťou - Mihálek, D.
Porovnanie slovenského a českého trhu. Slovenský trh sa oproti českému vyznačuje pomerne výraznou uzatvorenosťou - príčiny. Charakteristika slovenského veľkoobchodného a maloobchodného trhu. Problémy, ktoré brzdia podnikanie v obchode. Faktory, ktoré ovplyvnia budúci vývoj slovenského trhu.