Cibulový model konkurenční výhody i nevýhody - Palán, F.
Využívanie tzv. cibuľového modelu pri určovaní konkurenčnej výhody i nevýhody ľubovoľnej firmy. Postup pri konštrukcii cibuľového modelu konkurenčnej výhody.