Marketing a řízení prodeje: Principy marketingu. 1 - Boulden, G.P
Charakteristika princípov a prístupov k marketingu, ktoré majú všeobecnú platnosť. Koncepcia marketingu, jej fungovanie, prínos a výhody. Orientácia firmy na zákazníka. Firma zameraná na produkt alebo služby. Ponúkaný produkt alebo služby. Ceny produktov, určovanie cien. Veľkosť trhu. Propagácia. Distribúcia.