Marketing a řízení prodeje: Principy marketingu. 2 - Boulden, G.P
Princípy a prístupy k marketingu. Popredajný servis (after sale servis) - spôsob, akým sú výrobok alebo služby podporované. Marketing mix (trhový mix) - kombinácia šiestich faktorov. Riadenie predaja. Štruktúra oddelenia predaja. Predajný cyklus. Rozdelenie teritórií. Predajný rozpočet.