Media relations - Záhradník, B.
Media relations ako komunikačný nástroj Public relations. Spôsob práce s médiami. Základné princípy v mediálnych vzťahoch. Zostavovanie mediálnych máp - oslovenie vybranej cieľovej skupiny.