Model spojující maximum maxim
Maximarketingový model pre integrovaný directmarketing. Kroky maximalizovaného modelu directmarketingu: maximalizované zameranie, médiá, zúčtovateľnosť, povedomie, aktivizácia, prepojenie, predaj a maximalizovaná distribúcia.