Pramen radosti a starosti - Klánová, E.
Zásielková služba firmy Quelle, s.r.o. Materská a dcérska spoločnosť. Spontánna znalosť zásielkových služieb pôsobiacich v Českej republike. Nákup prostredníctvom katalógu. Nové služby firmy Quelle.