Protimonopolný úrad v roku 1996 - Holic, J.
Uplatnenie zákona o ochrane hospodárskej súťaže č. 188/1994 Z.z. v roku 1996. Vysvetlenie pojmu protisúťažné techniky. Dohody obmedzujúce súťaž. Uplatnenie zákona o ochrane hospodárskej súťaže v stavebníctve. Zneužívanie dominantného postavenia. Posudzovanie koncentrácií a koncentrácie v stavebníctve. Harmonizácia slovenského súťažného práva s právom Európskej únie.