Přesvědč, prodej a vydělej - Foret, M.
Základný prvok úspešnej marketingovej komunikácie - získanie záujmu a pozornosti verejnosti. Stupeň dôležitosti jednotlivých zložiek marketingového mixu. Cenová politika. Ciele firmy - zisk versus spoločenský prínos. Cena z hľadiska marketingovej komunikácie.