Telemarketing na Slovensku dnes - Hojová, K.
Výhody telemarketingu ako nástroja directmarketingu. Obsah databázy autorizovaných podnikov, ktorú pripravuje Inform Katalog Slovakia, s.r.o. Nárast využitia telemarketingových metód.