Príprava veľtrhu - Leicher, R.
Usporiadanie vlastnej výstavy vo vlastných alebo prenajatých priestoroch neumožňuje porovnať sa s inými vystavovateľmi. Chýba rozmanitosť vystavovateľov. Vhodnosť termínu výstavy. Príprava výstavného stánku. Globálna prezentácia podniku. V SRN sa ročne koná asi 600 výstav a veľtrhov regionálneho alebo nadregionálneho významu.