Cenové trendy a ich vplyv na rozvoj medzinárodného obchodu Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Vplyv cenového vývoja komodít a služieb na svetový obchod. Vývoj cenových indexov v r. 1993-1996 v porovnaní s r. 1980. Vývoj reálnych výmenných relácií.