Francie
Česko-francúzsky obchod. Priame investície Francúzska v Českej republike. Životopis Jaquesa Chiraca. Francúzske spoločnosti v Čechách: Renault, Citroen, SGN- Réseau Eurisys. Orientácia na zákazníka a plán celkovej kontroly vo firme Renault. Predaj Citroenu na českom trhu. Český vývoz do Francúzska. Francúzsko-česká obchodná komora.