Komparácia vývoja zahraničného obchodu ČR a SR Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Celkový prehľad zahraničného obchodu za január-február 1997. Štruktúra a bilancia zahraničného obchodu podľa krajín a tovarových skupín. Vývoz a dovoz podľa skupín krajín. Zahraničný obchod podľa tovarových skupín. Vývoj salda zahraničného obchodu v SR a ČR. Vývoj vývozu a dovozu SR a ČR. Štruktúra dovozu a vývozu podľa tovarovej klasifikácie. Vývoj zahraničného obchodu SR s ČR.