Súčasné trendy kapitálových transferov vo svete a ich význam na stimuláciu medzinárodného obchodu Príloha Hospodárskych novín - Oberhauser, Ján Artur
Hlavné tendencie rastových a štruktúrnych charakteristík v medzinárodnom obchode a základné trendy obchodnej politiky s ohľadom na význam tejto problematiky pre slovenské hospodárstvo.