Velká Británie - Vaic, J.
Z obsahu prílohy: Podmienky pre podnikanie a obchod vo V. Británii. Ekonomika krajiny. Politický vývoj. Zahraničný obchod. Vzťahy medzi Českou republikou a Veľkou Britániou. Regulácia zahraničného obchodu. Podmienky pre podnikanie a investovanie. Podmienky pre vstup zahraničného kapitálu. Bankový systém. Spracovanie trhu - odbytové cesty, typy dovozcov, podmienky zmluvy o výhradnom zastúpení a exkluzívnom zastúpení. Perspektívy pre české podniky. Dôležité adresy.