Vývoj obchodní bilance v letech 1993-96 - Kapička, M.
Vývoj obchodnej bilancie ČR v r. 1993-1996. Trvalý deficit obchodnej bilancie od II. štvrťroka 1994. Komoditná štruktúra obchodnej bilancie (importu, exportu). Teritoriálna štruktúra zahraničného obchodu (dovoz, vývoz). Ekonometrická analýza zahraničného obchodu - odhad vývoja importu, odhad vývoja exportu, sezónnosť zahraničného obchodu.