Zahraničnoobchodné vzťahy Slovenska - Záthurecká, B.
Z obsahu: ČR zostáva najväčším obchodným partnerom SR i po rozdelení federácie. Rakúsko - strategický partner pri prípadnom vstupe Slovenska do EÚ. Maďarsko stále neznámym teritóriom pre slovenských podnikateľov. Zatiaľ nedocenený severný sused (Poľsko). Ukrajina - potenciálny trh s mnohými rizikami. Nemecko - strategický partner Slovenska.