Rozdielne názory a chýbajúci kapitál. 4 - Múdra, H.
Analýza nedávno prijatého zákona o EXIM banke v SR. Poukázanie na prax v zahraničí, polemika o niektorých častiach zákona. Postavenie, pôsobenie a hlavné úlohy, ktoré by mala EXIM banka plniť. Všeobecné formulácie zákona, vzbudzujúce nedôveru v objektívnosť pri rozhodovaní o úveroch.