Rozdielne názory a chýbajúci kapitál. 5 - Múdra, H.
Analýza nedávno prijatého zákona o EXIM banke v SR. Postavenie, pôsobenie a hlavné úlohy EXIM banky. Dovozné operácie a poisťovacie činnosti EXIM banky. Poistenie rizík.