Rozdielne názory a chýbajúci kapitál. 6 - Múdra, H.
Záverečná časť seriálu o postavení, pôsobení a hlavných úlohách, ktoré by mala plniť EXIM banka na Slovensku. Poisťovacia činnosť banky. Úloha úverového poistenia. Štátna záruka. Väzba: poistenie - financovanie.