Rozdielne názory na chýbajúci kapitál. 2 - Múdra, H.
Analýza zákona NR SR o Exportno-importnej banke Slovenskej republiky. Polemika o niektorých jeho častiach. Úlohy EXIM banky, ktoré by mala plniť v slovenskej ekonomike. Absencia zákona o štátnej záruke. Nevyhnutnosť transparentnosti zákona o slovenskej EXIM banke.