Pre a proti troch variantov
Rokovania odborníkov o možnostiach využitia dovozných depozitov. Zdroj financovania: domáce úvery. Predpokladaný objem depozitov. Využívanie depozitov všetkými obchodnými bankami. Uloženie depozitov v NBS. Uloženie depozitov v jednej obchodnej banke. Presun dovozných depozitov do Konsolidačnej banky.