Rukověť exportéra: Polsko. 1 Dovozní režim a související předpisy - Kachlík, Alfons
Hlavné informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu s Poľskom. Charakteristika krajiny. Hospodárske styky ČR a Poľska. Obchodné banky. Hospodárske komory. Odbytové cesty. Dovozný režim. Regulácia obchodu medzi ČR a Poľskom. Obchodní partneri. Verejné zákazky. Sprievodné doklady. Špeciálne predpisy, certifikácia. Clá a colné konanie. Dane a vedľajšie dávky.