Teritoriální informace: Česká republika, Jižní Korea, Rumunsko
Informácie, ktoré sú dôležité pre vykonávanie zahraničného obchodu s Českou republikou, Južnou Kóreou a Rumunskom. Colné formality pri exporte v ČR. Režim vývozu. Perspektívy priemyslu Južnej Kórey. Fungovanie kapitálového trhu v Rumunsku. Možnosti nákupu lacných akcií na burze.