Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky z 29. 4. 1997 o zavedení dovozného depozitu - Česnek, K.
Ustanovenie Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky podľa paragrafu 56 zákona č. 42/1980 Zb. o hospodárskych stykoch so zahraničím. Príloha vyhlášky Ministerstva hospodárstva SR z 29. 4. 1997 o zavedení dovozného depozitu.