Devízový režim a platobná bilancia SR - Boriščáková, E.
Úloha fixného kurzu slovenskej koruny v období transformácie ekonomiky SR. Vplyv devízového režimu na bežný účet platobnej bilancie SR a kapitálový účet platobnej bilancie SR. Technika určovania fixného kurzu slovenskej koruny. Výhody a nevýhody devízového režimu pevného kurzu.